Survival horror The Quarry imat će nevjerojatnih 186 različitih završetaka

Screenshot: Youtube

SVAKA od dosadašnjih igara britanskog studija Supermassive Games mogla se pohvaliti iznimnom razinom ponovne igrivosti, prije svega zbog sjajno implementiranog "efekta leptira", koji nam je pružao priliku da svojim odlukama tijekom igranja sami kreiramo nastavak priče koji vodi do jednog od mnogobrojnih krajeva.

Ovaj razvojni tim sa svojim novim projektom, survival horror avanturom The Quarry, cijelu priču planira podići na potpuno novi nivo, nudeći dosad rekordan broj različitih svršetaka, piše Good Game. The Quarry, prema riječima developera, imat će čak 186 različitih završetaka. Razlog ovome leži u scenariju od nevjerojatnih 1000 stranica, što je 10 puta više od scenarija koji glumci imaju za film, prema riječima redatelja igre Willa Bylesa.

Grandioznost cijelog projekta dodatno dobiva na snazi zbog činjenice da su autori igre dnevno "snimali" i do 50 stranica scenarija, što je, uz očekivano ponavljanje sličnih scena zbog brojnih permutirajući faktora igrivosti (svaki lik može, a ne mora preživjeti i svaka kombinacija tijekom igre je moguća), doista lavovski posao.

Bit će zanimljivo vidjeti u kojoj mjeri će igrači doista iskoristiti sve mogućnosti igre i hoće li i u kojoj mjeri ovaj potez Supermassive Gamesa utjecati na trajnost igre. Kako god bilo, lovci na trofeje već sada strahuju da bi otključavanje svih 186 završetaka moglo biti potrebno za platinu. The Quarry izlazi 10. lipnja, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.