Velika iznenađenja: Što je sve najavljeno na PlayStationovom State of Playu

Foto: Press

U NAJNOVIJEM izdanju PlayStationovog State of Playa, u sklopu kojeg kompanija najavljuje sve nadolazeće naslove, pojavila su se neka velika iznenađenja dok se u isto vrijeme nismo susreli s očekivanim nastavkom Final Fantasy 16 ni sa Street Fighterom 6.

Ono što su predstavili je niz igara od kojih neke izgledaju vrlo obećavajuće.

Za početak tu je Exoprimal, Capcomova nova co-op igra u kojoj se borite s dinosaurima. Neki su očekivali novi Dino Crisis, ali čini se da je pristup drugačiji.

Nakon toga uslijedio je novi trailer za Ghostwire: Tokyo, koji će se pojaviti kasnije ovog mjeseca.

State of Play donio nam je i kratki pogled na Square Enixov Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, koji će se pojaviti 18. ožujka. Možete već skinuti demo i provjeriti igru.

Iako je odgođen za 11. listopada, vidjeli smo i novi trailer za dugoočekivani Square Enixov naslov Forspoken.

Osim trailera za Gundam Evolution, koji izlazi kasnije ove godine, tu je i najava za kolekciju retro naslova iz franšize Teenage Mutant Ninja Turtles koja nosi naziv The Cowabunga Collection.

GigaBash i remake igre iz 2013. Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle R su dva naslova čiji su traileri prikazani.

Dobili smo još jednu priliku da proučimo crno-bijeli slasher inspiriran samurajskih filmovima, Trek to Yomi.

Returnal je dobio co-op i survival modove u vidu poboljšanja Ascension, koji bi se trebao pojaviti ovog mjeseca i bit će besplatan.

I za kraj tu su još dvije nove igre prezaposlenog Square Enixa. RPG strategija The Diofield Chronicle i Valkyrie Elysium.