Kojeg psa odabrati na temelju horoskopskog znaka?

Foto: Midjourney

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA razmišljamo o tome koji bi pas mogao biti naš idealni pratitelj, često razmatramo različite faktore. To mogu biti veličina, temperament, razina energije i mnoge druge stvari. Vaša osobnost također može utjecati na to koja pasmina će vam najbolje odgovarati. U nastavku donosimo najbolje pasmine pasa za svaki horoskopski znak.

Ovan - njemački ovčar

Ovnovi su poznati po energiji i entuzijazmu. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi njemački ovčar. Ova pasmina je poznata po svojoj energiji i inteligenciji, što bi savršeno odgovaralo dinamičnom Ovnu.

Bik - engleski bulldog

Bikovi su poznati po strpljivosti i pouzdanosti, stoga bi engleski buldog bio savršen izbor. Ovi psi su mirni, ljubazni i vrlo su privrženi svojim vlasnicima.

Blizanci - Jack Russell terijer

Blizanci su poznati po prilagodljivosti i znatiželji. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi Jack Russell terijer. Ovi psi su vrlo energični, inteligentni i uvijek su spremni za novu avanturu.

Rak - labrador retriever

Rakovi su poznati po osjetljivosti i brizi. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi labrador retriver jer je vrlo ljubazan, odan i voli biti u blizini svojih vlasnika.

Lav - američki stafordski terijer

Lavovi su poznati po hrabrosti i velikodušnosti. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi američki stafordski terijer. Ovi psi su hrabri, odani i vrlo zaštitnički nastrojeni.

Djevica - pudlica

Djevice su poznate po praktičnosti i marljivosti. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi pudlica. Pudlice su jedni od najinteligentnijih pasa, lako se treniraju i vrlo su poslušni.

Vaga - maltezer

Vage su poznate po ljubavi prema harmoniji i miru. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi veseli i društveni maltezer.

Škorpion - rotvajler

Škorpioni su poznati po strasti i odlučnosti. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi rotvajler. Ovi psi su snažni, odani i vrlo zaštitnički nastrojeni.

Strijelac - sibirski haski

Strijelci su poznati po ljubavi prema avanturi i slobodi. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi sibirski haski. Ovi psi su vrlo energični i uvijek su spremni za avanturu.

Jarac - bernski planinski pas

Jarčevi su poznati po disciplini i strpljivosti. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi bernski planinski pas. Ovi nježni divovi su mirni, pouzdani i vrlo su poslušni.

Vodenjak - Shiba Inu

Vodenjaci su poznati po neovisnosti i originalnosti. Pas koji bi odgovarao ovom znaku bio bi Shiba Inu. Ovi psi su neovisni, inteligentni i imaju jedinstven karakter.

Ribe - engleski koker španijel

Ribe su poznate po empatiji i intuitivnosti, zbog čega bi im najbolje odgovarao engleski koker španijel. Ovi psi su vrlo ljubazni, osjetljivi i jako vezani za svoje vlasnike.

Pročitajte više