Koji je idealan kućni ljubimac za vaš horoskopski znak? Evo što kažu zvijezde

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Mnogi su kriteriji za izbor kućnog ljubimca. Ako želite društvo životinje u svome domu, a niste sigurni koja je prava za vas, najbolje da pogledate što o tome kažu zvijezde...

Ovan

Ovnovi su puni energije i strasti. Idealan kućni ljubimac za njih je pas koji će biti njihov vjerni pratitelj u svim avanturama. Aktivna pasmina poput labradora ili njemačkog ovčara bit će savršena za Ovnove jer će im pomoći da iskoriste svoju energiju.

Bik 

Bikovi su praktični i uživaju u udobnosti svog doma. Mačka je idealan kućni ljubimac za njih. Mirne su prirode i vole uživati u opuštanju i luksuzu, baš kao i Bikovi.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i znatiželjni. Papagaj ili ptica može biti savršen kućni ljubimac za njih. Osim što će ih zabavljati svojim šarenim perjem, ptica će im omogućiti i izražavanje društvene strane.

Rak

Rakovi su nježni i osjećajni. Pasmina psa poput zlatnog retrivera ili labradora bit će odgovarajući izbor za njih. Ovi psi su odani i nježni, što će odgovarati Rakovoj potrebi za ljubavlju i pažnjom.

Lav

Lavovi su karizmatični i vole biti u centru pažnje. Egzotičan kućni ljubimac, poput male svinje ili iguane, može biti idealan za njih. Bit će ponosni vlasnici egzotičnog ljubimca koji će privlačiti pažnju gostiju.

Djevica

Djevice su pedantne i organizirane. Kunići su idealni kućni ljubimci za njih jer su čisti i zahtijevaju strukturiranu brigu. Djevice će uživati u svakodnevnim rutinama i brizi o svom malom prijatelju.

Vaga 

Vage su umjetničke duše koje vole estetiku. Mačka elegantnog izgleda poput sijamske ili perzijske bit će savršen dodatak njihovom domu. Vage će najviše cijeniti ljepotu svog kućnog ljubimca.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i duboki. Pasmina poput njemačkog ovčara ili rotvajlera odgovarat će njihovoj odanosti i zaštiti. Ovi psi će im pružiti osjećaj sigurnosti i povezanosti.

Strijelac

Strijelci su avanturističkog duha. Pustolovan kućni ljubimac poput lovačkog psa mogao bi im savršeno odgovarati.

Jarac 

Jarci su ambiciozni i disciplinirani, ali ne vole pretjerano brinuti o drugima. Idealan ljubimac za njih će biti akvarijska ribica ili barska kornjača.

Vodenjak

Vodenjaci su kreativni i neovisni. Kućni ljubimac poput iguane ili nekog drugog gmaza odgovarat će njihovoj potrebi za originalnošću i neovisnošću.

Ribe 

Ribe su suosjećajne i intuitivne. Najbolje će im odgovarati pas neke manje pasmine, a s obzirom na ogromnu empatiju, mogle bi razmisliti i o udomljavanju. 

Pročitajte više