Ne boje se napraviti prvi korak: Ako im se sviđate, ovi znakovi će vam to priznati

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJUBAV je često složena igra osjećaja i komunikacije, a razumijevanje tuđih misli i osjećaja može biti poput dešifriranja zagonetke. No, određeni horoskopski znakovi su poznati po tome što ne skrivaju svoje osjećaje. Evo četiri horoskopska znaka koji ne oklijevaju napraviti prvi korak kada im se netko sviđa.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj odlučnosti i energiji. Kada im se netko sviđa, bez problema će to priznati toj osobi. Ovnovi su hrabri i otvoreni i definitivno se ne boje napraviti prvi korak.

Lav

Lavovi su prirodni vođe i vole biti u središtu pažnje. Ako se sviđate Lavu, on će na to gledati kao na novi izazov. Možete očekivati velike geste i romantične izraze naklonosti.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj iskrenosti i otvorenosti. Ako im se sviđate, neće to sakriti. Strijelci su vrlo direktni, pa će vam vjerojatno otvoreno reći što osjećaju.

Vodenjak

Vodenjaci su inovativni, jedinstveni i vole se izražavati na originalne načine. Ako im se sviđate, pokazat će to na svoj nekonvencionalan način. Možete očekivati neobične, ali srdačne geste koje pokazuju njihove osjećaje prema vama.

Pročitajte više