Ne podnose se: Ovi horoskopski znakovi stalno ulaze u žestoke međusobne rasprave

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Pojedinačno su ovi znakovi uglavnom prijateljski raspoloženi i simpatični, ali čim se nađu u kombinaciji, svuda oko njih frcaju iskre. I to ne one ljubavne, već iskre ljutnje, jer njihove rasprave uvijek su žestoke i na rubu svađe. Evo koje su to kombinacije znakova pri čijem susretu žestoka rasprava zagarantirana. 

Ovan i Bik

Ovan, znak strastvenosti i energije, često ulazi u žestoke rasprave s Bikom, znakom upornosti i stabilnosti. Ovan se pita zašto Bik uvijek preuzima kontrolu, dok Bik smatra da Ovan donosi previše promjena. Ovi znakovi često se prepiru o tome tko će voditi. Rasprava je to u kojoj nema pobjednika, ali ima puno podignutih obrva.

Blizanci i Škorpion

Blizanci, znak komunikacije i promjene, i Škorpion, znak tajni i dubokih emocija, često se sukobljavaju oko toga koliko informacija treba dijeliti. Blizanci žele pričati o svemu, dok Škorpion želi sačuvati tajne i svoju misterioznu reputaciju. To može dovesti do eksplozivnih rasprava koje završavaju tako da svi u blizini čuju i saznaju sve.

Lav i Vodenjak

Lav, znak samopouzdanja i ega, i Vodenjak, znak neovisnosti i originalnosti, često se natječu za pažnju i priznanje. Lav želi biti u središtu pozornosti, dok Vodenjak smatra da su svi jednaki. Ova svađa često dovodi do toga da Lav sve izdramatizira, a Vodenjak se povuče natrag u svoj svijet.

Jarac i Ribe

Jarac, znak ambicije i odgovornosti, i Ribe, znak maštovitosti i suosjećanja, često se svađaju oko toga što je važnije - poslovni uspjeh ili duhovna ravnoteža. Jarac gura naprijed, dok Ribe žele meditirati. Ovi znakovi često se upuštaju u filozofske rasprave koje na kraju mora završiti netko drugi.

Djevica i Strijelac

Djevica, znak reda i analitičnosti, i Strijelac, znak avanture i slobode, često se svađaju oko organizacije i planiranja. Djevica misli da Strijelac ne brine dovoljno o detaljima, dok Strijelac smatra da Djevica previše komplicira. Ako su bliski prijatelji ili romantični partneri, često raspravljaju o tome kako provesti vikend. Djevica želi isplanirati svaku minutu, dok Strijelac želi ići gdje ih vodi srce i odlučivati u trenutku.

Pročitajte više