Nesretnici u ljubavi: Ova 4 horoskopska znaka imaju najviše propalih veza

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO vaše ljubavne veze često završavaju neslavno, a rok trajanja im je najviše nekoliko mjeseci, možda su razlozi toga zapisani u zvijezdama.

Premda odnosi ovise o karakterima ljudi uključenih u njih, astrolozi smatraju da i zvijezde imaju nešto za reći na temu ljubavi i veza. Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše neuspješnih veza i najmanje sreće u ljubavi, prema portalu Pinkvilla.

Rak

Rakovima je izuzetno teško održati vezu i koliko god se trudili, Rakovi uvijek završe s neuspjelim vezama. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcionira, već činjenica da je sve što rade nepotpuno i nedovoljno.

Djevica

Djevice će također imati mnogo neuspjelih veza, a razlog tome je što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi. Jedna pogreška i oni počinju gubiti interes za drugu osobu. Štoviše, često zamjenjuju privlačnost s ljubavlju i to je ono što ih dovodi u odnose koji ne mogu uspjeti.

Bik

Bikovi, također, trpe brojne ljubavne prekide u životu. Iako uvijek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje puno više. Bez obzira na to koliko truda uložili, druga osoba nekako nikada ne smatra da su dovoljni i radije se odvaja od njih.

Škorpion

Škorpioni obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja, a to često bude i razlog zašto nakon nekoliko mjeseci veze osjećaju da nešto nije u redu. Možda počnu pronalaziti nedostatke u svojoj vezi i možda čak povjeruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom.

Pročitajte više