Ova četiri horoskopska znaka imat će najviše sreće do kraja godine

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ČETIRI horoskopska znaka imaju razloga za veselje. Do kraja godine pratit će ih samo sreća.

Djevica

Vrijedne, ambiciozne i analitične Djevice imat će više sreće u narednom nego u prethodnom periodu. Na svim životnim planovima se stvari poboljšavaju. Na poslu ih očekuju novi i uzbudljivi projekti te će imati sjajne ideje.

Osim posla, imat će dosta slobodnog vremena za zabavljanje, izlaženje i upoznavanje novih osoba, čak i ljubavi. Veza koju Djevice započnu u ovom razdoblju može imati svijetlu i blistavu budućnost.

Vaga

Vage će biti aktivnije na području karijere, preuzimat će inicijativu i boriti se za svoje ambicije. Ako se odluče za novi hobi ili posao, očekuje ih značajan napredak. Otvaraju im se vrata za mnoge mogućnosti i trebaju dobro iskoristiti priliku. Moguće je napredovanje i na polju financija. U ljubavi će sve frcati od romantičnih iskri, a neke Vage bi se mogle vratiti bivšem partneru.

Vodenjak

Na poslu će im se stvari razvijati vrlo brzo i u zanimljivom smjeru. Nagle promjene mogle bi ih uplašiti i poljuljati, no na kraju će to imati pozitivan ishod. Stvorit će balans između uma i srca, pokazati mudrost, ali i emotivnu stranu. Bit će vrlo aktivni u ljubavi i obiteljskim odnosima.

U narednom periodu donijet će dosta mudrih odluka koje će pozitivno utjecati na budućnost. Vodenjaci će na poslu izbjegavati greške i nevolje te će imati podršku najbližih.

Škorpion

Škorpione očekuju nova poznanstva i dragocjena iskustva. Bit će prilično aktivni u sklapanju prijateljstava i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspjeh na poslu. Postizat će dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu. 

Na romantičnom planu vladat će balans i harmonija, a Škorpione čeka jedan zanimljiv i emotivan period i na kraju će sve biti poput bajke.

Pročitajte više