Ovi horoskopski znakovi bolje funkcioniraju solo nego u vezi

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Neki ljudi jednostavno ne mogu održati svoje veze i često su solo duže vrijeme.

Oni više vole neovisnost nego komplicirane odnose. Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova kojima je bolje solo nego u vezi, piše MSN.

Blizanci

Svatko tko poznaje osobnost Blizanaca shvatit će da ovaj horoskopski znak nije uvijek sretan u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žudi za intimnošću, ali jednostavno smatra da je ležernim i nekompliciranim odnosima lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s vrućeg na hladno pa voli započeti vezu samo ako je uvjeren da će uspjeti.

Strijelac

Strijelac se ne boji obvezati, ali će to učiniti samo ako vjeruje da bi to mogao biti "onaj pravi". Život za ovaj opušteni horoskopski znak prilično je bezbrižan kada je slobodan, pa se boji novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše nametljivo. Potajno želi vezu, premda to možda ne priznaje, ali samo ako partner dijeli iste interese i hobije kao i on.

Vodenjak

Nedvojbeno najneovisniji znak zodijaka, Vodenjak je poznat po tome da voli biti solo. Iako su jedni od najsuosjećajnijih i najbrižnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira u kojima mogu njegovati svoje ideje i misli. Treba im netko tko ih potpuno razumije i dijeli njihovu viziju svijeta, što često nije jednostavno pronaći.

Ribe

Osobnost Riba razlikuje se od ostalih znakova na ovom popisu jer pripadnici ovog znaka zahtijevaju brigu i pažnju kako bi se osjećali cijenjeno. Oni su više nego sretni što mogu pokazati naklonost i predanost, ali se prilično lako slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do pretvaranja malog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često traže izlaz iz veze

Djevica

S druge strane spektra u odnosu na Ribe stoji Djevica koja je zapravo previše kritične prema drugima, a ne prema sebi. Djevice imaju na umu savršenu sliku veze kada upoznaju partnera, a suvišno je reći da život u paru nikada nije bez izazova. Međutim, ako nije savršeno, nije dovoljno dobro za Djevicu. Umjesto toga, radije bi čekali "savršenog partnera", bez obzira na to koliko dugo to trajalo.

Pročitajte više