Ovi horoskopski znakovi uživaju u kišnom vremenu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KIŠA je za neke osobe savršen razlog za ostanak kod kuće, gdje se mogu umotati u toplu deku uz šalicu toplog čaja, dok je za druge to prilika za šetnju pod kišobranom i uživanje u svježem zraku. No jeste li se ikad zapitali zašto neki ljudi više vole kišu od drugih? Prema astrolozima, odgovor na to pitanje leži u zvijezdama. Pogledajmo koji horoskopski znakovi posebno uživaju u kišnom vremenu.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnoj i osjetljivoj prirodi. Kiša im pruža osjećaj utjehe i smirenosti. Mnogi Rakovi će reći da kiša budi njihovu kreativnost i navodi ih na razmišljanje.

Škorpion

Za Škorpione kiša je simbol dubokih emocija i strasti. Oni uživaju u njenom zvuku i osjećaju kako kapi kiše dodiruju njihovu kožu. Kišno vrijeme često koriste za introspekciju i samoću.

Ribe

Ribe osjećaju prirodnu povezanost s vodom. Kada je vani kišno vrijeme, one se osjećaju povezano s prirodom i svemirom. Ribe često sanjare gledajući kroz prozor za vrijeme kišnih dana.

Jarac

Iako je to možda iznenađujuće, Jarčevi često nalaze utjehu u kišnom vremenu. Za njih kiša predstavlja obnovu i novi početak. Također, mnogi Jarčevi koriste kišne dane za produktivnost i rad od kuće.

Pročitajte više