Ovo su najškrtiji horoskopski znakovi koji vam nikada neće platiti piće

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ŠKRTOST je osobina koja većini ide na živce. Svi poznajemo nekoga tko je uvijek prisutan kad se jede i pije na tuđi račun, no daje petama vjetra kad se očekuje da on okrene rundu. Ili osobu koja vam neće posuditi ni kunu iako znate da ima golemu ušteđevinu ili obveznice u banci. Doznajte koji su znakovi horoskopa najškrtiji, svaki na svoj način.

Jarac

Ova top-lista ne bi imala smisla kad na njezinom vrhu ne bi bio Jarac. Ljudi rođeni u ovom znaku toliko se boje besparice da paze doslovno na svaku lipu. Ako vam je potrebna pozajmica, zaobiđite Jarca. On svoj novac ne posuđuje ni najbližima, no ako vas tješi, ni sam u njemu ne uživa. Uvijek ga čuva za crne dane pa mu na kraju cijeli život prođe u štednji i odricanju.

Bik

Za razliku od Jarčeva, Bikovi znaju uživati u životu. Oni nikada ne štede na sebi i svojim užicima pa im je hladnjak uvijek pun raznih delicija i kvalitetnih vina. Škrtost im dolazi do izražaja kad im netko dođe u posjet. Tada panično skrivaju skupe specijaliteta i pića, a na stol iznose kekse koje su kupili na akciji i jeftiniju inačicu nekog poznatog napitka.

Rak

Rakovi su stalno zabrinuti i u strahu od neimaštine i besparice, zbog čega mogu postati škrti. Tada počnu brojati svaku kunu, a neće im biti problem ni odreći se zabave i izlazaka ako će time uštedjeti. Ono čega se ipak neće odreći omiljena su im hrana, alkoholna pića ili cigarete jer im poroci lako postaju utjeha.

Blizanci

Ovim vjetropirima nije toliko stalo do novca koliko se vole "izmigoljiti". Svjesno koriste šarm i zabavljačke vještine kako bi nekoga naveli da ih časti, no kad dođe red na njih da plate rundu, netragom nestaju. Kasnije se svima hvale kako su dobro prošli i ne vide u tome ništa loše.

Pročitajte više