Slabi su na luksuz: Horoskopski znakovi koji su najveći materijalisti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI poznajemo ljude koji su slabi na najskuplje marke, vole putovati i jednostavno su pravi hedonisti. Pa, možda su rođeni u jednom od ovih znakova. Ovi horoskopski znakovi najveći su materijalisti i slabi na luksuz.

Bik

Bikovi su oličenje hedonizma i najpoznatiji materijalisti horoskopa. Ovaj zemljani znak voli sve što je skupo i fino, od najmekše svile do najfinije kože. U njihovu idealnom svijetu, svaki dan bi započinjao doručkom na terasi s pogledom na vinograde Toskane.

Lav

Lavovi, kraljevi Zodijaka, uvijek žele sjati poput zvijezda. U njihovu kraljevstvu, sve je pozlaćeno - od satova do raskošnih haljina. Vole luksuz jer se žele osjećati kao pravi kraljevi i kraljice, a kad kupuju, obavezno biraju najskuplje i najsjajnije.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i radnoj etici. Vole luksuz jer su ga, prema vlastitim riječima, pošteno zaradili. Njihova strast prema statusu i uspjehu znači da će ulagati u vrhunske nekretnine, ručne satove i elegantna odijela kako bi osigurali da svi znaju tko je šef.

Pročitajte više