Tjedni horoskop: Ovnovi će biti zvijezde tjedna, a Blizanci će upoznati nove ljude

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO tjednu astrološku prognozu od 31. srpnja do 6. kolovoza 2023. godine.

Ovan

Ovaj tjedan će biti vaš. Očekujte puno uspjeha i ostvarenja ciljeva. Ipak, pazite se burnih reakcija jer bi to moglo dovesti do naglih ispada.

Bik

Savršeno je vrijeme za uživanje u finoj hrani i piću. Pripremite se za gurmanske užitke, ali pazite se prejedanja. Možda će biti vrijeme da razmislite o tome da se učlanite u teretanu.

Blizanci

Ovaj tjedan će biti sjajan za upoznavanje novih ljudi i proširivanje vašeg društvenog kruga. Bit ćete jako komunikativni i privlačni drugima, iskoristite to. Pazite samo da ne postanete previše površni u svojim odnosima.

Rak 

Vrijeme je da se usredotočite na obitelj i dom. Bilo da se radi o čišćenju, preuređivanju ili jednostavno provođenju vremena s obitelji, ovaj tjedan će vam pružiti vremena za to. Budite samo spremni na moguće suze i emocionalne ispade.

Lav

Pripremite se za tjedan u kojem ćete biti u središtu pažnje i privlačiti pozornost drugih. Možda je vrijeme da iskoristite vašu karizmu za napredak u karijeri.

Djevica

Vrijeme je da se posvetite zdravlju i dobrobiti. Razmislite o uvođenju novih zdravih navika u svoj život, kao što su vježbanje, zdrava prehrana i meditacija.

Vaga

Ovaj tjedan pruža priliku za rješavanje nesuglasica u odnosima. Suočite se s problemima koje ste ignorirali i krenite naprijed prema harmoničnijim odnosima. Budite otvoreni za kompromis.

Škorpion

Ovaj tjedan vas čeka duboko promišljanje o svojim ciljevima i životnim smjerovima. Razmislite o tome što vas zaista pokreće i što je vaša strast.

Strijelac

Ovaj tjedan je idealan za rješavanje financijskih problema. Razmislite o načinima na koje možete uštedjeti novac i bolje upravljati svojim financijama. Pazite na prekomjerno trošenje.

Jarac

Usredotočite se na posao i karijeru. Budite ambiciozni i pokušajte postići svoje ciljeve, ali pazite da ne postanete preopterećeni stresom.

Vodenjak

Tjedan pred vama je savršen za vaše kreativne projekte i hobije. Izrazite svoju umjetničku stranu i pustite mašti na volju. Razmislite o volontiranju u udruzi koja se zalaže za ideale do kojih vam je stalo.

Ribe

Usredotočite se na svoje emocionalno stanje ovaj tjedan. Budite svjesni svojih osjećaja i potreba te pronađite načine za izražavanje svojih emocija. Potražite podršku svojih voljenih osoba.

Pročitajte više