Uvijek rasture: Ova četiri znaka kupuju najbolje božićne poklone

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Božićna groznica već nas naveliko trese i dolazi vrijeme da se polako počnu kupovati božićni pokloni. Neki horoskopski znakovi posebno se ističu svojim talentom za odabir savršenih poklona. Evo koji su to znakovi majstori božićnog darivanja i što vole poklanjati svojim bližnjima.

Rak

Rakovi su pravi majstori kad je riječ o emotivnim i osobnim poklonima. Oni su ti koji će napraviti ručno izrađenu foto-knjigu s obiteljskim uspomenama ili pronaći onu knjigu koju ste spomenuli prije nekoliko mjeseci. Rakovi su detaljisti i vole poklone koji odražavaju emocije i povezanost.

Bik

Kada Bikovi biraju poklone, glavni su im kriteriji luksuz i kvaliteta. Često poklanjaju fine čokolade, visokokvalitetna vina ili možda skupi parfem. Bikovi najviše vole poklone koji pružaju osjećaj ugode i zadovoljstva.

Djevica

Djevice biraju poklone koji su ne samo lijepi, već i korisni. Oni su ti koji će vam kupiti najnoviji kuhinjski gadget koji ste spomenuli ili organizator za vaš kaotični radni stol. Pokloni od Djevice uvijek su promišljeni i praktični.

Vaga

Vage će odabrati poklone koji su istovremeno lijepi i elegantni. Tako, recimo, možete očekivati neko umjetničko djelo ili pak otmjeni nakit.

Pročitajte više