Za ova četiri horoskopska znaka najvažniji je partnerov užitak u krevetu

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je u pitanju zadovoljavanje seksualnih potreba partnera, nije bitan samo vaš libido – već i što ste po horoskopu.

Horoskopski znakovi, kao i svi ostali, jedinstveni su, posebno kada je u pitanju seks. Biti nesebičan u krevetu nekima od njih nije prirodno. Međutim, pružanje užitka može biti jednako ugodno kao i primanje, a neki horoskopski znakovi jednostavno skloniji seksualnoj velikodušnosti. Ova četiri horoskopska znaka fokusiraju se na partnerov užitak u krevetu, piše Pinkvilla.

Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, je strastven i nestrpljiv, a svom partneru želi pružiti sve najbolje. Oni znaju što žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imat ćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u krevetu — ali ne očekujte puno predigre. Ako upoznate Ovna i završite s njim u krevetu, oni će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim.

Bik

Bikovi će vam pružiti strastven i nezaboravan trenutak, a mislit će na sve. Pod tim mislimo i na vaša osjetila. Uzmite u obzir svijeće, svilene plahte, puno dodirivanja i seks u prirodi. Ovaj znak je u skladu sa svim osjetilima i ohrabrivat će vas u svakom pogledu.

U seksu s Bikom ćete zasigurno uživati. Oni će vas dovesti do ludila, ali s njima ćete provesti jedinstveno vrijeme koje vjerojatno niste iskusili s nikim prije. Seks s Bikom ispunit će vas na mnogo načina.

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, božica ljubavi, seksa i ljepote, Vage su sjajni partneri u krevetu. Oni su romantični, privrženi i slatki. Nježni su i uživaju u istraživanju tijela svog partnera. Vage cijene obostrano seksualno zadovoljstvo. Otvoreni su za seksualno eksperimentiranje i sve će pokušati barem jednom.

Škorpion

Škorpioni su emocionalni i ambiciozni, a obje te kvalitete unose u svoje seksualno iskustvo. Također mogu osjetiti koje su vaše potrebe. Oni vrlo često duboko zarone u vašu dušu kako bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih ispunili zadivljujućom vještinom.

Škorpioni su često iznimno selektivni i imaju visoke standarde, pa ćete morati uskladiti svoj i njihov seksualni i emocionalni intenzitet

Pročitajte više