Otporan mješanac iz čikaškog azila: U psa ispaljeno 50 metaka iz zračne puške

Foto: Facebook (Ona Tail at a Time)

PSE po skloništima život redovito nije mazio. Međutim, u Chicagu je slučajnim pregledom ustanovljeno da je u jednog mješanca labradora i ovčara ispaljeno preko 50 metaka iz zračnog pištolja.

Ubrzo nakon što je šestogodišnji Porkchop (Krmenadl) stigao u sklonište "One Tail at a Time" u Chicagu, njegova ga je privremena udomiteljica odvela veterinaru zbog urinarnih problema. Rezultati su bili porazni, piše Huffington Post.

Rendgenska snimka pokazala je da se u njegovim preponama nalazi preko 50 metaka ispaljenih iz zračnog pištolja. Osoblje skloništa nikada nije vidjelo takav slučaj zlostavljanja.

Fotografija mučenog psa podijeljena je s Facebook stranice skloništa više tisuća puta. "Ljude je dirnulo sve što mu se dogodilo , sve kroz što je prošao i ostao ovako divan pas", rekla je Anna Friedman iz udruge "One Tail at a Time".

Iako u skloništu ne znaju mnogo o njegovom životu, znaju da je lutao po susjedstvu prije nego što je spašen. Sumnja se da je u njega puca upravo netko iz susjedstva.

Veterinar kaže da se meci neće morati odstranjivati te da mu više ne rade probleme. Vijest o njegovoj tužnoj sudbini donijela mu je i nekoliko ponuda za udomljavanja pa će Porkchop uskoro vjerojatno biti u novom domu.

"Ne biste nikada rekli da mu se dogodilo nešto negativno", završila je Friedman.



 

Pročitajte više