FOTO Mače pronađeno u užasnom stanju na cesti usred oluje dobilo je priliku za sreću

Foto: Kathryn van Beek

USRED najveće oluje u Aucklandu prije dvije godine, Kathryn je vidjela na cesti kako se nešto miče. Stala je i ugledala malo nemoćno stvorenje koje se bori za život. Nije bila ni sigurna da se radi o mačetu koliko je bio sitan i u lošem stanju.

Kada je malo bolje pogledala, shvatila je da se radi o tek rođenom mačiću svega par sati starom. Svugdje je gledala je li mu mama možda u blizini, no nigdje je nije bilo pa je požurila kući s malenim. Nazvala ga je Bruce.  

Ova žena je isprva mislila da maleni ima dobre šanse preživjeti, no on je svakim danom bio sve bolesniji. Ona je bila spremna napraviti sve da pomogne malenome da preživi. Počela ga je hraniti u točno određeno vrijeme, a dok je nije bilo, Brucea je čuvala i hranila dadilja. 

Nakon 6 tjedana intenzivne njege, Bruce se konačno počeo oporavljati i njegovo krzno promijenilo je boju iz sive u crnu. Bruce se opravio i izborio za život uz pomoć njegove spasiteljice i sada je pravi ljepotan. Iako je Bruce ponekad tvrdoglav i neposlušan, uvijek pokaže svojoj spasiteljici koliko joj je zahvalan na svemu.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više