Glumila da je uplašena kako bi vidjela reakciju svog dobermana. Video je urnebes

Screenshot: TikTok

Korisnica TikToka Rebeca često na društvenoj platformi objavljuje zabavne snimke sa svojim dobermanom, a njezina nedavna objava postala je viralna senzacija. U videu koji je pregledalo više od 1.7 milijuna ljudi vidi se kako glumi da je preplašena kako bi vidjela reakciju svoga psa.

@thunderandbeca The way he thought I was scared of his toy and tried to make me feel better #europeandobermann #doberman #doggosforlife #protectivebreedcheck #bestfriend #protectivedogcheck #puppiesoftiktok #puppylove #funnydogs #dogsoftiktok #doglover ♬ original sound - Rebeca

Na snimci se vidi kako vlasnica mazi ljubimca, a zatim odjednom skoči s kreveta s preplašenim izrazom lica i trči po prostoriji. Pas je odmah potrčao za njom i počeo na nju skakati, a glavu je okretao u smjeru u kojem je ona gledala. Na kraju je uzeo i bacio svoju igračku.

"Osvojilo me ovo s igračkom", "Nisam očekivala ovo na kraju", "On je vjerojatno mislio da se igraš s njim", "Evo zašto volim pse", "Preslatko", samo su neki od komentara ispod objave.

Pročitajte više