Kujica pomogla vlasnici u borbi s ovisnošću, no to nije jedino što ih povezuje

Screenshot: YouTube

PANDORA je nekada bila sasvim "obična" kujica. Kada kažemo obična, mislimo na to da je bila potpuno pokretna. Kada je ostala nepokretna, njezina vlasnica bila je uplašena i zbunjena. Nije znala kako će izgledati njihov život, nije se znala brinuti o takvom psu, no nije odustajala. Vodila ju je na razne terapije i vježbe, nabavila kolica i hrabro krenula u nove pobjede.

Vrlo je brzo Pandora pokazala svojoj vlasnici da je puna energije te da za nju prepreke ne postoje. To joj je dalo snagu i kada je imala vlastite borbe. Zbog problema na poslu, odala se alkoholu i drogi, a njezina ju je kujica uspjela izvući iz toga i natjerati je da se pokrene.

Danas su najbolje prijateljice, a ono čime su dodatno privukle tisuće pratitelja su njihove posebne večere. Sve je počelo prije dvije godine, kada je Pandora ostala nepokretna. Njezina vlasnica donijela je svoj tanjur s hranom na pod i pridružila se svojoj ljubimici. Od tada svakoga dana jedu skupa i pričaju o raznim životnim temama, a sve to snimaju i dijele sa svojim pratiteljima na Instagramu. Mnogi su im ljudi zahvalni i oduševljeni su njihovom pričom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više