Mrvici je vlasnik završio u bolnici, sada joj je potreban novi dom!

Foto: I.H.

JOŠ jedna tužna priča s gotovo tragičnim završetkom. U Karlovcu je prije dva tjedna dobermanka Cura ostala bez svoga vlasnika koji zbog nje nije htio ići na liječenje. Predivna Mrvica, kujica japanskog china, skoro je doživjela istu sudbinu. Njen vlasnik je jako bolestan, ali se nije htio odvojiti od nje. Jutros je došao u lokalni kafić i jedva dišući zamolio djevojku koja tamo radi da mu pomogne i da nađe rješenje za njegovu Mrvicu kojoj je htio pronaći siguran doma kada za to dođe vrijeme.

Djevojka je na Facebooku objavila apel, a nakon kratkog vremena se javila gospođa koja je bila spremna pomoći. Prijevoz je odmah dogovoren te je već nakon nekoliko sati bila i primopredaja. Nažalost, pri samoj predaji Mrvice gazdi je toliko pozlilo da ga je odvela hitna. Da se samo koji sat više čekalo, malena bi ostala potpuno sama. Sada je na sigurnom, a brižnom gazdi koji je u bolnici na intenzivnoj želimo brz oporavak. Iako su za to šanse male, ne gubimo nadu. On svoju Mrvicu nažalost nikad više neće moći uzeti nazad jer neće biti u dovoljno dobrom zdravstvenom stanju.

Predivna curica japanskog china od danas traži svoj novi zauvijek dom. Jako je nježna i divnog karaktera. Pomalo je plaha, no puna ljubavi i znatiželje. Ima pet i pol godina i vidi se da je lijepo živjela. Navikla je na spavanje na kauču i krevetu, dlaka joj je sjajna i mirišljava. Prava je ljepotica.
Uvjet za udomljavanje je isključivo život u stanu na način kao što je živjela do sada te sterilizacija prije potpisivanja ugovora.

S obzirom na moguć veliki broj upita lijepo, molimo da napišete kratki uvodni e-mail o sebi, svojoj obitelji, načinu života i kako bi Mrvica s vama živjela. Gospođa koja ju je privremeno udomila će vas kasnije nazvati u vezi provjere uvjeta. E-mail možete pisati privatnom porukom na Facebook profil Irinea Habek ili na email adresu irinea_habek@hotmail.com !

Pročitajte više