Najbogatije životinje na TikToku: Ovi ljubimci zarađuju do 26 tisuća dolara po objavi

Screenshot: TikTok

Portal All About Cats nedavno je objavio koliko zarađuju najpopularnije životinje na TikToku, a iznosi bi vas mogli poprilično iznenaditi.

Na vrhu ljestvice najplaćenijih nalazi se ThatLittlePuff, krznena siva maca za koju se procjenjuje da zarađuje preko 26 tisuća dolara po objavi. S 27.6 milijuna pratitelja i više od 590 milijuna lajkova, mačka, uz pomoć lukavih uređivanja od strane svojih vlasnika, testira recepte i life hackove koje su objavili drugi korisnici, a njezine objave nikad ne dobiju manje od milijun pregleda.

@thatlittlepuff Making some cakes with Mac ☺️☺️☺️#ThatLittlePuff #puffknowsbetter #catsoftiktok ♬ original sound - ThatLittlePuff

Na drugom mjestu je Jiffpom, pomeranac napuhane glave sa zavidnom garderobom. Ima dva Guinnessova rekorda za najbrže štene koje hoda na dvije šape, a napravio je i cameo u spotu Katy Perry za pjesmu Dark Horse. S više od 20 milijuna pratitelja i 518 milijuna lajkova, omaleni Jiffpom zarađuje oko 20 tisuća dolara po TikTok objavi.

@jiffpom

love u. 💜

♬ Be Happy - Dixie

A brončana medalja za najveću zaradu na platformi ide vjevericama koje su na TikToku aktivne pod imenom Chipmunks of TikTok. Dinky, Squishy, ​​Mooshy i Sponge Bob samo su neke od 25 vjeverica koje 13.7 milijuna korisnika redovito gleda kako pune svoja usta grickalicama. Ove gladne slatkice zarađuju 13 tisuća dolara po TikTok objavi.

@chipmunksoftiktok Mr SpongeBob here is your 5 piece Nugget meal you ordered #foryou #cuteanimals #cute #chipmunks #spongebob ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Pročitajte više