Najstariji pas iz osječkog azila, 16-godišnji Petar, napokon je pronašao svoju obitelj

Foto: Azil Osijek-volonteri/ Vladmiri Vdović

DEDA Petar je pas koji je proveo previše godina u azilu Osijek. On je rođen davne 2002. godine i udomila ga je jedna gospođa koja se teško razboljela pa je pas vraćen natrag u azil. Iako uvijek postoji nada da će svaki pas pronaći svoju obitelj, za Petra su volonteri imali malo nade.

Stariji psi se teško udomljuju, svi žele štence, mlade pse i već su im psi od 3 godine prestari. Petrov novi vlasnik, Vladimir Vidović, putem aplikacije naišao je na njegovu priču. Odlučio se za ovog divnog Dedu jer zna da starci rijetko dobivaju priliku za ljubav.

Svjestan je da Petar ne može ići u duge šetnje, da ga ne interesiraju toliko igračke i da voli puno spavati. Vladimir je svojim postupkom vratio osmijeh na lice svima, i volonterima i Dedi Petru koji će imati priliku osjetiti što znači ljubav i uživati u svakom preostalom danu.

On je mirne naravi, a Vladimir ima sreće jer ga može voditi i na posao. Deda Petar zaslužio je svu sreću ovog svijeta i ovo je prekrasna vijest. Otvorite srce i pružite priliku i starijim psima. I oni žele biti voljeni, i oni trebaju obitelj. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više