Nakon smrti vlasnika, pas se još godinu dana krio i čekao ga da dođe

Screenshot

KAD je Woodyjev vlasnik preminuo, obitelj je prodala kuću, a jadnog psa ostavila samog. Woody je punih godinu dana čekao da se njegov vlasnik pojavi.

Skrivao se na mjestu gdje nitko nije mogao doći do njega, a preživljavao je zahvaljujući susjedima koji su primijetili da je pas još uvijek tu i da ne želi napustiti svoj nekad sretni dom. Redovito su mu davali hrane i vode i u međuvremenu tražili način da mu pomognu.

Kontaktirali su Eldada Hagara i njegovu organizaciju Hope For Paws. Hagar je odmah došao i spasio Woodyja od samoće i života u teškim uvjetima. Nije bilo jednostavno doći do njega.

Woody se opirao i nije htio napustiti mjesto koje ga je podsjećalo na voljenog vlasnika i dom. Nakon dugo vremena, Woody je dobio veliku dozu ljubavi. Odveli su ga u sklonište, gdje su ga sredili, a pas im je s vremenom počeo vjerovati i postajao sve opušteniji.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više