Ova je žena udomila kujicu koja umire od raka kako bi joj pružila predivne zadnje dane života

Foto: Facebook

KUJICA Dot bila je godinama zanemarena. Na njezinom tijelu vide se ožiljci koji su znakovi teškoga života. Nekoliko je mjeseci provela u prihvatilištu za životinje u Atlanti, a volonteri nisu htjeli da tamo i ugine.

Iako su joj pružali ljubav i pažnju koju nikada nije imala, željeli su da Dot sazna što to znači imati pravi dom i vlasnike koji će se svakoga dana brinuti samo za nju. Zbog starosti i bolesti koja je jako uznapredovala, Dot nije u mogućnosti liječiti se protiv svoje bolesti.

Svi znaju da je njezin kraj blizu i kada se ova žena ponudila da joj pruži dom prije nego ugine, znali su da će biti u dobrim rukama. Jessica je u prihvatilište došla kako bi prošla obuku za volontera. Nakon što ju je završila, odvela je Dot doma i kaže kako joj je to zauvijek promijenilo život.

Nije sigurno koliko će njezina ljubimica još živjeti, no sigurna je da će je pamtiti do kraja života. Kaže kako Dot obožava vožnje autom, hlađenje klimom i razne slastice.

Potrebna je samo jedna osoba da bi nekoj životinji promijenila život. Jessica je to učinila, a nadamo se da će ova priča potaknuti i druge ljude da učine isto. 

Pročitajte više