Ova mačka ima stvarno neobičnu naviku. Krade čudne predmete i nosi ih vlasnici

Foto: TikTok

MAČKA China iznenadila je svoju vlasnicu Monicu. Iz svakodnevnih šetnji susjedstvom vraća se s neobičnim predmetima koje ostavlja pred vratima svog doma.

Njezina vlasnica Monica Vicens kaže da China svakog jutra odlazi u šetnju pa opskrbljuje svoju obitelj žaruljama, strelicama za pikado, daskama i drugim čudnim stvarima koje krade susjedima.

@songsofmyfelines

##catburglar ##cat ##petsoftiktok ##viral ##fyp ##foryou ##pets

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Monica videa plijena svoje mačke objavljuje na TikToku. Do sada je snimila nekoliko nastavaka i svaki broji tisuće pregleda.

"Došlo je do toga da sva vrata i prozore moramo držati zatvorenima jer se znala ušuljati i sa živim bićima. Svako jutro ustaje i kao da odlazi na posao luta po susjedstvu i krade predmete kojima opskrbljuje svoju obitelj", pojasnila je Monica za The Dodo.

@songsofmyfelines

##catsoftiktok ##cat ##GreenScreenScan

♬ Hard Work - U.S. Drill Sergeant Field Recordings

"I ja bih mačku koja će mi nositi žarulje", "Ne bi mi smetalo da mi mačka nosi ovako korisne predmete", "Pokušava li tvoja mačka nešto sagraditi?" neki su od komentara ljudi koji oduševljeno čekaju nove Chinine ulove.

@songsofmyfelines

Here we go again... part 4 ##catburglar ##kleptocat ##cat ##cats ##thief ##comedy ##funny ##catsoftiktok ##catsofinstagram ##wyzecam ##caughtoncamera ##crook ##fyp

♬ Elevator Music - Bohoman

Pročitajte više