Ove životinje vjerojatno imaju više pratitelja na Instagramu od vas

Foto: Instagram

AKO ste među ljudima koji misle da su popularni na Instagramu, provjerite prvo nadmašuje li broj vaših pratitelja onaj koji imaju ljubimci poput psa Tike i zeca Miffyja.

Ove životinje s vremenom su postale pravi influenceri, a neke od njih imaju više od milijun obožavatelja koji vjerno prate i lajkaju sve njihove objave.

Hrt Tika (@tikatheiggy)

Devetogodišnjeg talijanskog hrta iz Montreala vlasnica opisuje kao manekena i gay ikonu, a ovaj pas ima nevjerojatnih milijun pratitelja na Instagramu. Slavu je stekao zbog fotografija na kojima pozira u raznim modnim kombinacijama, a privukao je pažnju čak i nekih slavnih osoba poput pjevačice Lizzo koja ga je nazvala pravim trendseterom.

Zec Miffy (@bunny.nyc)

Miffy je rođen na Tajvanu, ali sada s vlasnicima živi u New Yorku. Na Instagramu ovog zeca prati više od 87.000 ljudi, a često se dijele fotografije s njegovih putovanja. Može ga se vidjeti u svakakvim modnim kombinacijama.

Kornjača Henry (@thenotortoisebig)

Kornjača Henry ima 72.000 pratitelja na Instagramu, a na toj društvenoj mreži njegovi vlasnici često objavljuju fotke na kojima on uživa u raznim aktivnostima. Obožava se sunčati, jesti lubenicu i lutati vrtom.

Pomeranac Jiff Pom (@jiffpom)

Jiff Pom jedan je od najpoznatijih životinjskih influencera s nevjerojatnih 10.3 milijuna pratitelja na Instagramu. Čak ima i svoj vlastiti kalendar za 2021. godinu. Poznat je po svom "medvjeđem" izgledu i preslatkoj odjeći koju nosi.

Ježevi Lionel i Lilo (@lionelthehedgehog)

Ježevi Lionel i Lilo mogu se pohvaliti sa 151.000 pratitelja na Instagramu, a tamo se dijeli mnoštvo preslatkih slika i videozapisa na kojima su odjeveni u slatku odjeću ili poziraju na neočekivanim mjestima. Također postoji pidžama s njihovim motivima.

Mops Doug

Mopsa Douga na Instagramu prati četiri milijuna korisnika. Nazivaju ga kraljem pop kulture, a čak je osvojio i dvije nagrade People's Choice Awards. Osim vlastitih proizvoda ima i svoju neprofitnu organizaciju - Doug The Pug Foundation. Cilj joj je pružiti radost i podršku djeci koja se bore s rakom i drugim opasnim bolestima.

Pročitajte više