Ovo je zadnja stvar koju bi željeli vidjeti na božićnom drvcu

Foto: www.123rf.com

KAD primijetite da vam se na božićnom drvcu nešto kreće, a nije vaš ljubimac to vam mora postati sumnjivo.

SNAKE ON THE CHRISTMAS TREE!!! This is Hilarious!With Christmas over for another year it is time for the christmas tree to be packed up and put away! I recieved a call earlier today from a family who were about to pack up the Chrissy tree when something started moving on it. It was a Common tree snake! Haha. This little fella must have come into the home and found what he thought was a real tree and took refuge in it. Pretty funny. He was safely relocated to a real tree. I am on my way to catch a Lace monitor! :). Call me if you need me!Stu.

Posted by The Snake Catcher 24/7 - Sunshine Coast on 2. siječnja 2016

Upravo to se dogodilo jednoj obitelj u Australiji, a kad su shvatili o čemu je riječ šokirali su se. S božićnim drvcem u njihov dom došla je i zmija. Primjetili su je tek kad su ga krenuli raskititi. 

Me and the Christmas tree Snake! This is the cute little guy from the video i posted a few days ago where there was a...

Posted by The Snake Catcher 24/7 - Sunshine Coast on 5. siječnja 2016

Stuart McKenzie, profesionalni hvatač zmija kojeg su pozvali u pomoć izjavio je medijima kako je riječ o maloj zelenoj drvenoj zmiji koja će nakon ove božićne avanture biti puštena u divljinu. 

Pogledajte kako izgleda kad zmija s krova kuće napadne papagaja

Pročitajte više