Policajac pomogao mami patki i njezinim bebama sigurno prijeći prometnu cestu

Screenshot: TikTok

KAD je mama patka u Arizoni odlučila prevesti svoje pačiće preko prometne ceste, mislila je da će taj zadatak biti lagan jer je već prije prelazila s njima preko mnogih ulica. Međutim, nakon što je krenula, shvatila je da njezine bebe više nisu iza nje.

Mama patka dala je sve od sebe da svoje pačiće odvede na sigurno, ali je bilo previše automobila koji su prolazili i predstavljali joj problem.

Jedan čovjek uočio je zabrinutu patku i shvatio da joj treba pomoć.

“Vidio sam mamu patku kako korača”, rekao je Casey Walag za Dodo. “Pogledao sam i shvatio da su pačići zarobljeni na vrlo prometnoj cesti. Nisu mogli doći do središnjeg dijela gdje je bila mama patka", ispričao je.

@az.real.estate Just one more reason to love Arizona! Cops saving a mom and baby ducks 🥹 #arizona #savinganimals #cops #copsoftiktok #fyp #foryoupage #viral #happy #animals #ducks ♬ First Class - Jack Harlow

Walag je brzo pozvao policiju da pomogne izbezumljenoj patki i pačićima.

"Došli su prilično brzo i spasili ih", rekao je Walag. “Mnogi su automobili usporili i vikali "hvala" policajcu dok je on vodio patke po cesti. Promet je stao s te druge strane da bi mogli prijeći.”

Kad su prešli na drugu stranu, policajac je pačiće pokupio i stavio na pločnik uz majku.

“Ušli su u travnati kvart pored ulice”, rekao je Walag. "U našem području ima puno ribnjaka, pa smo se nadali da su sigurno stigli do jednog od njih."

"Bio sam tako sretan što su svi na sigurnom", zaključio je.

Pročitajte više