Pronašla je psića na samrti i savršen način da mu spasi život

Foto: Facebook

NEPOZNATA je osoba zaključala ovog psića u kuću i ostavila ga bez hrane i vode. Nitko ne zna kako se našao tamo, no spasitelji su ga odmah odveli na sigurno jer je vremena bilo malo. Maleni je bio toliko slab da nije mogao podići glavu s poda. Odveli su ga u udrugu koja se bavila ovakvim životinjama (Charlie's Angels Animal Rescue - Costa Rica) i pružili mu svu potrebnu njegu.

Tania Cappelluti, žena koja je osnovala ovu udrugu, rekla je kako se nikada nije srela s ovako teškim slučajem zanemarivanja. Psića je nazvala Leon jer ga je zbog njegove snage i borbenosti usporedila s lavom. Iako je bio nevjerojatno slab, uspio je pojesti prvi obrok do kraja. No unatoč njegovoj volji za životom, on nije bio dovoljno snažan da preživi bez pomoći druge životinje. Bio je potreban pas koji će mu donirati krv. Tania je podijelila njegovu priču na društvenim mrežama, no dvojica vlasnika koja su bila voljna donirati krv svojih pasa nisu bila dovoljno blizu.

Tania se ipak sjetila velikog, hrabrog Normana koji bi mogao biti savršen donor. Nakon što je njegov vlasnik pristao na to i nakon što su obavili par testova da se uvjere da je Norman doista savršen donor, bili su spremni za "operaciju". Norman je to odradio poput pravog velikog psa, a jedini koji se malo uplašio bio je njegov vlasnik. No sve je prošlo u najboljem redu. Leonov život je spašen zahvaljujući upornosti te hrabrosti velikog Normana. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više