Pronašli su pit bula u svom autu, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Screenshot: YouTube

NAKON što su se vratili s joge i stali ispred kuće kako bi parkirali auto, dogodilo se nešto nevjerojatno. Pit bul s ulice uskočio je na prednje sjedište i poprilično se udomaćio. Emily i Garrett nisu znali što učiniti i iako su se malo uplašili nepoznatog psa u svom automobilu, odlučili su ne paničariti.

Zbunjeni i pomalo oprezni, prišli su mu nježno i polako te ga najprije ponudili pečenom govedinom, a zatim vodom. No što god mu ponudili i kako god mu pristupili, pas jednostavno nije htio izaći iz auta. Nakon nekoliko sati to se ipak dogodilo, pas je konačno ušao u njihov dom te se zavalio na kauč i zaspao za nekoliko trenutaka.

Nakon što se dobro najeo i odmorio, Emily i Garrett odveli su ga veterinaru kako bi očitali čip i vidjeli je li sve u redu s njim. Emily je priznala da se potajno molila da psić nema vlasnike, a njezin partner dodao je da nisu tražili psa, no da su ga odmah zavoljeli. Njezine su molitve bile uslišene, a pas Buddy postao je ravnopravni član njihove obitelji.

No tu priča ne staje. Buddy ih je još jednom iznenadio nakon što je u šetnji pobjegao u obližnju šumu. Emily je bila potpuno shrvana zbog toga. Nisu ga mogli naći danima, a kada su obišli posljednji azil, pomislila je da ga više nikada neće vidjeti.

No, kao što je i sama rekla, takav kraj priče bio je jednostavno nemoguć, jer Buddy je ipak odabrao njih i postao član njihove obitelji. Naposljetku im se ipak osmjehnula sreća, dobili su poziv jednog azila i Buddy se sretno vratio doma. Ova divna priča dokaz je da čuda ipak postoje.

Pročitajte više