Roditelji snimili najslađi prizor: psa koji je smirio njihovu uplakanu kćer

Foto: Facebook

PRIJE gotovo dvije godine Sara Lebwohl i njezin muž Zach dobili su curicu. Njihov se život tada promijenio iz korijena. No nisu oni jedini postali svjesni toga. Njihov pas Prince nanjušio je promjenu još dok ni njegovi vlasnici to nisu znali. Cijelu je trudnoću pazio na Saru i nije se razdvajao od nje. Bio je s njom sve do kraja, a kada je kući dovela svoju kćer, Prince joj je odmah prišao, nježno ju je onjušio i pokazao da će biti najbolja dadilja na svijetu.

Još od samih početaka Prince prvi osjeti kada će njegova prijateljica zaplakati i uvijek želi biti kraj nje kada ju njezini roditelji umiruju. Kada je njegova malena vlasnica malo narasla, roditelji su odlučili napraviti mali eksperiment. Prince uvijek spava s njima u sobi, no ovoga su puta odlučili ostaviti otvorena vrata svoje sobe i sobe svoje kćeri. Kada je malena zaplakala, Prince je odmah otišao u sobu i uspio ju je smiriti. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više