Smiješni psić odlučio kopirati hod svog vlasnika koji je slomio nogu

Screenshot: Rumble

Ako tražite smiješni ili slatki video koji će popraviti vaš dan, oni s ljubimcima najbolji su izbor. Ljubimci vam mogu ponuditi najzabavnije trenutke na internetu. Toliko su slatki i nevini da im ne možete zamjeriti čak ni kada naprave glupost.

Psi, baš kao i ljudi, imaju vlastitu osobnost i zbog te raznolikosti ljudi često znaju reći da postoji pas za svaku osobu, odnosno za potencijalnog vlasnika. Pas iz videa pravi je šaljivdžija. Njegovi vlasnici svjedoci su brojnih njegovih smicalica i šala.

On je onaj tip psa koji namjerno sakrije nešto što vam treba jer zna da zapravo trebate svu pažnju pokloniti njemu. No najveća je zvijezda postao kada je odlučio kopirati hod svog malenog vlasnika. Nismo sigurno je li mu se htio narugati ili reći da je uz njega, no to nije ni bitno. Najbitnije je to što vas svojom glumom može nasmijati i popraviti vam dan. Uživajte!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više