Sprijateljio se s lutalicom koja ga je pratila do kuće, a cijela je priča dobila neočekivan kraj

Foto: Twitter

OVAJ je mladić naletio na macu lutalicu. Odmah su se sprijateljili. Maca se nije bojala njegovog dodira i to ga je iznenadilo. Kada je krenuo doma, maca je odlučila poći za njim. Mladić je cijelu priču odlučio podijeliti na svom Twitter profilu. Bilježio je svaki njezin korak i opisivao svaku njezinu radnju. Pustio ju je u svoj dom, a nakon kratkog istraživanja, maca je ipak odlučila biti vani.

Družili su se na njegovom trijemu, a kada je došlo vrijeme za spavanje, maca nije htjela ući u kuću. Ujutro je nije bilo i to ga je poprilično potreslo. No, nakon sat vremena, maca se pojavila na istom mjestu. Sada je bila potpuno opuštena i ulazak u kuću nije joj smetao. Mladić ju je odveo kod veterinara kako bi ustanovio ima li čip i vlasnika.

Ispostavilo se da je maca stara samo šest mjeseci i da je svih šest mjeseci provela na ulici. Odlučio je zadržati ju i bio je sretan što maca nije imala vlasnike koji su je čekali doma. No, onda se dogodilo nešto što je promijenilo cijelu priču. Nakon dana provedenog s njom, ustanovio je da je alergičan na njezinu dlaku te da je ne može zadržati.

Shrvan i razočaran, cijelu je priču podijelio s kolegama s posla. Jedna je djevojka odlučila dati priči sretan kraj i odlučila je macu odvesti doma. Nadamo se da će njezin život od sada biti ispunjen samo lijepim trenucima i da će je njezin spasitelj posjećivati svakoga dana. 

 

Pročitajte više