Surferu se u vožnji pridružili dupini, a sve je to slučajno snimio dron

Screenshot: Facebook

KAŽU da najljepše stvari dođu kada im se najmanje nadamo. Sigurni smo da ste i sami to doživjeli više puta. Najbolji su izlasci koji nisu planirani, najbolje su zabave na koje ste slučajno došli i najbolji su ljudi koji se pobrinu iznenaditi vas s vremena na vrijeme i dokazati vam rečenicu s početka. Uvijek je lijepo slušati priče i vidjeti scene koje to potvrđuju, a ova naša jedna je od ljepših.

Craig Badger upalio je dron kako bi snimio lansiranje rakete, a kada je čuo da je odgođeno, ipak je odlučio pustiti ga u zrak. Valovi su toga dana bili nešto viši i jači nego inače, a takav prizor uvijek je lijepo snimiti i gledati. No Craig je vrlo brzo shvatio da valovi nisu jedina senzacija koju će kasnije gledati na snimci. Valovi su u more namamili jednog surfera koji je uživao u vožnji, a u stopu su ga pratila dva dupina.

Cijela ta igra izgledala je čudesno, a Craig ju je odlučio podijeliti s ostatkom svijeta. Njegov video pogledalo je više od tri milijuna ljudi, a mnogi od njih ostavili su mu i komentar, naglasivši kako je to jedna od ljepših stvari koje su vidjeli. Naravno, svi su pomalo zavidjeli surferu, a mi u potpunosti shvaćamo zašto. U nastavku pogledajte prekrasni video koji potvrđuje da se najljepše stvari doista dogode nenadano. 
 

Pročitajte više