U ovom mačjem kafiću događaju se čuda, ondje štakori paze na odbačene mačiće

Screenshot: YouTube

U MAČJEM kafiću u Brooklynu događa se nešto posve neuobičajeno. Mačji kafići nisu novost, ima ih u cijelom svijetu, no u ovaj kafić mnogi dolaze zbog nesvakidašnjih prizora. Naime, ondje možete vidjeti nježne štakore koji se brinu o mačićima koji su odbačeni i kojima je potrebna dodatna njega.

Sve je počelo kada je jedan mačić obolio od mačje leukemije. Zbog svoje je bolesti morao biti izoliran i užasno je patio, a voditeljica kafića Anne Levin došla je na genijalnu ideju. Odlučila je udomiti štakora koji će bolesnom mačiću biti podrška. On, nažalost, nije imao dug život. No tih pet mjeseci proveo je u veselju i znao je da je voljen.

Nedugo nakon toga kafić je odlučio uvesti stalnu podršku štakora jer im na brigu neprestano dolaze mace koje su izolirane od odraslih mačaka, a štakori koji su odgojeni u blizini mačaka savršena su im potpora. Oni ih čiste, paze i maze. Osim što štakori uvelike olakšavaju posao zaposlenicima kafića, zbog njih je porastao i broj mušterija. Godišnje kafić udomi oko 300 mačaka, što je velik broj i velik uspjeh. U nastavku možete pogledati kako to sve funkcionira i izgleda. 
 

Pročitajte više