Ukrali su mu auto, a kad ga je pronašao, s njim je dobio budućeg najboljeg prijatelja

Screenshot: Instagram

VITOR MANGINO vozio se prošle subote na zabavu u blizini svoje kuće u Brazilu, a dok je bio na zabavi, auto mu je ukraden. Nekoliko dana kasnije pronašao je svoj auto, ali je uz njega pronašao i psa.

"Kad sam stigao do mjesta gdje sam parkirao, moj auto više nije bio tamo. Bio sam očajan. Svugdje sam tražio, ali nisam ga mogao pronaći”, rekao je Mangino za The Dodo.

Ono što Mangino tada nije znao je da će mu ovaj događaj u konačnici promijeniti život na bolje. Te je noći podnio prijavu policiji o svom ukradenom automobilu. Ali kada se sljedećih dana nitko nije javio da je njegov automobil pronađen, počeo se brinuti da je zauvijek izgubljen. A onda je primio poziv.

"Bio je to policijski narednik. Našli su moj auto. Pitao me jesam li izgubio i psa. Rekao sam: ‘Ne, samo auto.’ Zatim je rekao: ‘Pa, na tvom autu je pas i odbija otići ili pustiti bilo koga da se približi’”, rekao je Mangino.

Stigavši ​​do mjesta gdje je pronađen njegov automobil, Mangino je vidio da je pas još uvijek tamo. Premda nikada prije nije susreo ovog tajanstvenog psa, odmah je osjetio povezanost s njim.

"Bio je vrlo prijateljski nastrojen prema meni. Ponašao se kao da smo prijatelji oduvijek", rekao je Mangino.

Mangino je odlučio udomiti slatkog psa, nazvavši ga Heineken, a danas kaže da su njih dvojica nerazdvojni. Ljudi koji su ukrali automobil ostavili su neka oštećenja na njemu, ali znajući da je sve to dovelo do toga da je upoznao Heinekena, Mangino se ne osjeća previše loše.

"Imao sam gubitak od oko 1000 dolara. Ali barem sam stekao prijatelja", rekao je.

Pročitajte više