Veliki pas se umorio dok je planinario pa su ga morali nositi natrag

Evergeen Fire Rescue

KATO i njegova obitelj su planinarili, no on se toliko umorio da su morali pozvati spasioce iz tima Evergreen da ga odnesu natrag. Kato je veliki pirenejski planinski pas koji ima pet godina i više od 50 kilograma.

Od silnog napora prilikom uspona na planinu on se toliko umorio da nije mogao hodati pa je njegova obitelj bila prisiljena pozvati spasioce. Ovu umornu njušku stavili su na nosila i kao što nose i ljude, odnijeli ga do početka staze.

Nosili su ga 1,6 kilometara, a on je cijelo vrijeme promatrao što se događa. Kada su napokon stigli na cilj, Kato je svojim spasiocima uputio pogled pun zahvalnosti.

Ova priča ima sretan kraj, no i mi ovim putem apeliramo na sve vlasnike pasa da ih ne izlažu pretjeranim naporima za vrijeme visokih temperatura i da imaju na umu da možda njihov ljubimac nije u tako dobroj kondiciji kao što misle. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više