VIDEO Bila je izgladnjela i mršava, a danas je najljepša maca na svijetu

Screenshot: YouTube

JEDAN je čovjek pronašao macu koja je izgubljeno lutala oko vrlo prometne ceste. Bila je vrlo mala, gladna i mršava. Njezin bi tadašnji izgled rastužio svakoga. Odlučio ju je najprije nahraniti. Bila je jako zahvalna i sretna što konačno jede. Nakon toga, uzeo ju je u naručje i pokazao joj što je to nježnost. Nije ju mogao samo tako ostaviti na ulici te ju je odlučio odnijeti veterinaru na pregled.

Očistili su je od parazita i dali joj potrebne lijekove, a onda se dogodilo nešto predivno. Njezin ju je spasitelj odlučio odvesti kući i pružiti joj stalan dom. Kroz nekoliko mjeseci ova je maca izrasla u pravu ljepoticu. Naučila je raditi sve one stvari koje rade prave mace - igrati se, dugo i puno spavati, otkrivati vanjski svijet i, naravno, voljeti svog vlasnika najviše na svijetu. Uvijek će mu biti zahvalna i svoju će zahvalnost pokazivati na najljepši način. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više