VIDEO Čovjek je uspio snimiti lisicu na ulici pa gadno požalio nakon toga

Screenshot: Facebook

IZRAZ "lukav kao lisica" ne postoji bez razloga, a ova je lija to dokazala. Iako predivnog krzna, graciozne i jedinstvene izvana, lisice iznutra kriju tajne i skrivene namjere. No ovaj je čovjek na trenutak to zaboravio. Zanesen njezinom ljepotom i zatečen što ju je susreo usred grada, odlučio ju je snimiti i podijeliti na društvenoj mreži. U jednom mu je trenutku počela prilaziti, a on se ponadao da će je uspjeti pomaziti, no ona je imala potpuno drugu namjeru.

Približila mu se, a onda ukrala novčanik iz vrećice koju je položio na pod. Muškarac je bio potpuno zatečen i krenuo je trčati za njom. Ova malena lukavica kao da je znala što ne treba pa namjerno to učinila. Cijela je priča vrlo brzo postala viralna, a ljudi su u čudu ostavljali brojne komentare. No cijela je priča ipak dobila sretan kraj. Muškarac je sljedećeg jutra pronašao svoj novčanik, a naučio je da nikada ne treba vjerovati lukavim lisicama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više