VIDEO Kada je spasila ovog psa od eutanazije, nije ni sanjala da će se ovo dogoditi

Screenshot: Youtube

OVA je žena odlučila spasiti život ovoga psa i pružiti mu krov nad glavom. Iznenadila se njegovim sposobnostima i shvatila da jako brzo uči.

Naučio je donositi stvari iz hladnjaka, novine iz dvorišta, gasiti i paliti svjetlo, a svaki novi "trik" učio je s velikom brzinom i lakoćom. Njegova je vlasnica odlučila spasiti još života te je udomila mačiće.

Nije bila sigurna kako će se njezin pas ponašati prema njima i isprva je bila malo uplašena. Kada su mace došle u njihov dom bile su sitne poput miševa. No, on se odlično snašao u ulozi majke.

Cijelo ih je vrijeme štitio, mazio, spavao s njima i igrao se. Iako zna biti jako glasan i pokazivati zube, to je sve dio igre i nikada im ne bi naudio. On i njegova vlasnica pružili su privremeni dom desecima mačaka i pripremili ih za udomljavanje.

Ona kaže kako je tužna i nevjerojatna činjenica da postoje mnogi psi poput njezinog koji neće izaći iz azila i čiji predivni potencijal neće biti iskorišten za stvari poput ove. Nadamo se da će ova predivna priča neke od vas potaknuti na udomljavanje. 

 

Pročitajte više