VIDEO Ove životinje nisu iste vrste, ali se obožavaju

Screenshot

ČUDESNA životinjska prijateljstva sve su češća i vjerujemo da ih neki od vas imaju i kod kuće. Psi koji žive s malenim macama, uče ih kako se igrati, paze ih i maze, uređuju i vole kao da su prava obitelj. Neki psi toliko su dobre čuvalice da kroz njihove živote prolazi puno malih nemoćnih stvorenja kojima treba pomoć kod odrastanja i zamjenski roditelji.

Ovakva prijateljstva su predivna i još jedan dokaz koliko su životinje empatične i spremne pomoći drugima u nevolji. U ovom videu možete i vidjeti kujicu koja ima specijalnu dužnost u utočištu za bolesne i napuštene životinje.

Njen posao je da se brine za sve njih i taj posao radi najbolje što može. Svakoj novoj spašenoj životinjici ona pomaže da se osjeća zaštićeno i sigurno i da se snađe u novoj okolini. Ona ne bira o kojoj vrsti životinje se radi, dokle god je nekome potrebna pomoć, ona je spremna za akciju.

Svaku novu životinjicu pristojno pozdravi, izljubi i pokaže joj da je voli. I za kraj, kujica koja voli sve bebe životinjice, bez obzira na to kakve su i od kuda su. Ona im svima pruža bezuvjetnu ljubav i sigurnost. Brine se za svaku kao da je njezina rođena beba. Ona je jedna sretna kujica koja se može pohvaliti s najviše raznih prijatelja. Predivno, zar ne?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom Članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više