VIDEO Ovi su psi napravili glupost i jako im je neugodno zbog toga

Screenshot: YouTube

PSI SU doista čovjekovi najbolji prijatelji. Postoje dani kada nas nitko ne shvaća osim njih. Postoje dani kada nam jedino oni mogu pružiti utjehu. Sigurno vam se dogodilo da se vratite doma potpuno slomljeni, no za njih ste uvijek imali snage. Događalo vam se sigurno i da ustanete na lijevu nogu te da se doma vratite jako živčani, a jedan pogleda vašeg ljubimca ima magičnu moć pomoću koje vam izmami osmijeh na lice.

No postoje dani kada vas doma dočeka potpuni kaos. Nekada im bude jako dosadno i žele nam na neki način vratiti što smo ih ostavili same, no kasnije im bude žao. Nekada im se baš jede hrana koja je za njih zabranjena pa naprave nered. A nekada ih ponese igra i u paru naprave glupost. Ovi su psi napravili velik nered i njihova ih je vlasnica izgrdila. Njihovi izrazi lica sve govore. Jako im je neugodno i krivo zbog svega što su napravili. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više