VIDEO Tvrdoglavi pas se posvađao s vlasnicom jer ga nije htjela pustiti da se izležava u kadi

Screenshot: YouTube

SVIMA je dobro poznato da su haskiji vrlo tvrdoglava pasmina. Baš često mora biti po njihovom i rijetko odustaju od onoga što su naumili. Isto tako, preslatke haskije krasi još jedna, pomalo smiješna, osobina. Oni obožavaju pričati. Kada ne komuniciraju međusobno, oni komuniciraju sa svojim vlasnicima.

Nekada im samo žele reći da ih vole, nekada iskazuju zadovoljstvo, no najčešće se svađaju sa svojim vlasnicima jer su prava mala gunđala. Ovom haskiju nešto gadno nije po volji. Iznenadit ćete se kada vam kažemo da je u pitanju kada jer svaki čovjek dobro zna da većina pasa ne voli kupanje. Ovaj je haski izuzetak. On toliko voli kadu da jednostavno ne želi napustiti kupaonicu. Njegova ga vlasnica pokušava istjerati, ali njemu je tu baš lijepo. Haskiji su dobro poznati po svojoj tvrdoglavosti. Oni nekih dana mogu raditi po svom i nimalo ne slušati vlasnika, a odmah idući dan mogu se ponašati poput najvećih bubica.

Imaju svoj um, inteligentni su i neće dopustiti da se pokažete pametnijima od njih. Baš to pokazuje i ovaj haski svojim ponašanjem - on je odlučio biti u kadi iako je bilo vrijeme za šetnju. No njegova vlasnica bila je uporna i nije popustila. 

Pustila je vodu i time ga istjerala iz kade, a to nam je pokazalo da ni on nije ljubitelj vode, već samo kade. U videu koji slijedi možete čuti presmiješni "govor" psića koji pokušava objasniti svojoj vlasnici da bi se vrlo rado zadržao u kadi još nekoliko sati.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više