Žena koja je hranila mačku lutalicu nakon par tjedana zatekla je neobičnu scenu

Foto: Facebook

JEDNA žena iz Kanade doživjela je scenu kao iz Disneyevih filmova. Lisianne iz Quebeca jednom prilikom je nahranila mačku koja je zalutala u njezin vrt i tako je započelo njihovo prijateljstvo. 

Mačka bi se često vraćala zbog hrane i kako bi se poigrala s Lisianne. Mačka kojoj je nadjenula ime Usagi jednog dana se vratila, ali ovaj put nije bila sama! Ispostavilo se da je mačka cijelo vrijeme bila skotna te se vratila sa šest prekrasnih mačića kako bi ih upoznala s Lisianne.

Disponibles pour adoption : Tito, Taylor, Tynie, Tyana et Tales, 3 mois passés. Les 5 boules de poils ont été a la...

Objavljuje Chatons Orphelins Montréal - COM - Réseau d'entraide, sauvetages, adoptionsSrijeda, 21. listopada 2020.

Usagi je jednog po jednog mačića postavila u red na trijemu kako bi se upoznali s njezinom dobročiniteljicom. 

Lisianne se ranije brinula hrani li prekomjerno Usagija jer joj je želudac postajao sve veći i veći. Međutim, Usagi je jednostavno bila skotna, pa su joj hrana, voda i pažnja koju joj je pružala Lisianne itekako bili potrebni. Nakon što je Usagi na svijet donijela šest mačića, Lisianne je otvorila svoj dom za sve njih. Dala im je sobu da mogu neko vrijeme sigurno živjeti u njoj. 

U međuvremenu, Lisianne je usvojila Usagija kako bi je nahranila, a također ju je odlučila sterilizirati. Lisianne je usvojila jednog mačića, a ostalih pet je trenutačno u skloništu za životinje i čeka svoj novi dom.

 

Pročitajte više