50 Centova bivša optužena da je bila Diddyjeva seksualna radnica

Foto: Instagram

Ime Daphne Joy, bivše djevojke repera 50 Centa, našlo se u tužbi Rodneyja "Lil Rod" Jonesa protiv njegovog bivšeg poslodavca Seana "Diddyja" Combsa, vrijednoj 30 milijuna dolara.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Joy je optužena da je kao seksualna radnica bila uključena u Diddyjev navodni lanac seksualne trgovine ljudima. Ona je navodno bila jedna od triju žena za koje se reper "hvalio" da im plaća "mjesečnu stipendiju" za njihov seksualni rad.

Joy je bila u vezi s 50 Centom od 2011. do 2012., a u rujnu 2012. dobili su sina Sirea. 50 Cent često se na društvenim mrežama sprdao s nekoliko Combsovih tužbi koje su se nakupile u posljednjih nekoliko mjeseci.

Diddy se posljednjih mjeseci suočava s ozbiljnim optužbama

Jones je u veljači tužio Combsa zbog navodnog seksualnog napada na njega dok su surađivali na njegovom posljednjem albumu između rujna 2022. i studenog 2023. Također je tvrdio da je bio prisiljen tražiti seksualne radnice i izvoditi seksualne radnje pred reperom rekavši da vjeruje kako je bio drogiran i silovan tijekom zabave u veljači 2023.

Combs i njegov tim odlučno su zanijekali sve producentove optužbe, a njegov odvjetnik Shawn Holley rekao je za Page Six da je "Lil Rod najobičniji lažljivac", koji samo želi novac. Osim Jonesa, repera je sredinom studenog tužila i njegova bivša djevojka Cassandra Ventura pred saveznim sudom na Manhattanu optužujući ga da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju tijekom 10-godišnje profesionalne i romantične veze.

Ventura i Combs objavili su sljedeći dan da su riješili odnos pod povjerljivim uvjetima. Njegovi odvjetnici rekli su tada da nagodba "ni na koji način nije priznanje nedjela" i da je Combs ostao pri "odlučnom poricanju" Venturinih tvrdnji. Također, početkom tjedna savezni agenti su upali na dva reperova posjeda, vezano uz istragu trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

"Koordinirane racije u Los Angelesu i Miamiju proveli su naoružani agenti ministarstva domovinske sigurnosti uz pomoć lokalnih policijskih snaga", rekli su izvori za TMZ. TV postaja FOX11 emitirala je snimke pretresa u Los Angelesu, na kojima su dvojica reperovih sinova Justin Combs (30) i King Combs (25) s lisicama na rukama

Pročitajte više