"Bio je to najskuplji seks ikada i skoro me ubio, ali vrijedilo je"

Foto: Shutterstock

BRITANAC Peter Cousins zasigurno će zauvijek pamtiti neobičnu - i katastrofalnu - avanturu koja mu se dogodila. 
 
On je, naime, sa svojom (tada dugogodišnjom, a sada već bivšom) djevojkom Dawn Reed, s kojom je živio u Portugalu, krenuo na put oko svijeta. Nakon nekoliko mjeseci putovanja, zatekli su se u pustinji u Nevadi gdje su odlučili neko vrijeme ostati i raditi na ranču. 
 
Jednoga dana krenuli su istražiti okolnu prirodu i nakon što su kilometrima pješačili odlučili su se malo zabaviti. Seks na otvorenom činio se kao odlična ideja, no, uslijed akcije Peter je doživio srčani udar, te je hitno helikopterom prevezen u bolnicu na operaciju.
 
Preživio je, no uslijedio je još jedan šok. Osim što mu je isporučen bolnički račun na iznos od 250.000 dolara, nedugo nakon ovog događaja ga je i ostavila cura. Putovanje je prekinuto, Dawn je ostala u SAD-u, a Peter se vratio u Veliku Britaniju.
 
"Seksali smo se, a onda sam osjetio strašnu bol u lijevoj ruci i samo sam se srušio. Nakon pet dana u bolnici mislio sam da će račun biti možda oko 5000 dolara, nisam mogao vjerovati da je iznos čak 250.000 dolara", priča Peter, prenosi Daily Mail:
 
"Bio je to najskuplji seks ikad, ne mogu to platiti, ne znam ni sam kako podmiriti taj račun. Glupo je od mene što nisam imao putno osiguranje. Zaista je bizarno kako je sve ispalo".
 
No, unatoč svemu, zaključuje: "Ne žalim. Taj seks na brzaka bio je vrijedan svega toga".
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više