Ekipa druge emisije "The Voicea" još bolja: Dino s Hvara već ima fanove na Facebooku

Foto: Press

DRUGU epizodu hrvatske inačice popularnog talent showa "The Voice" otvorio je Zagrepčanin Dario Došlić kojemu se prvi okrenuo Ivan Dečak. Došlić je otpjevao pjesmu" Caruso" Lucija Dalla. Nakon Dečaka, okrenuo se i Cetinski pa Jacques.

"Mene si potpuno oborio s nogu, volio bi te vidjeti u svom timu", kazao je Ivan Dečak ,a ništa manje Došlić nije oduševio i Tonyja koji je rekao da "ima ono nešto".

"Uopće ne sumnjam da ćeš odabrati mene. Ja ti barem mogu garderobu posudit", našalio se Jacques na račun svoje debljine i pritom obećao Dariju kako neće mijenjati njegov stil, kazavši mu da je najbolji pjevač kojeg je dosad čuo.

"Sjeti se svih restorana koje ja znam", kazao je Jacques ne odustajući od šala na svoj račun koje su već počele djelovati pomalo usiljeno.

Došlić je priznao da je želio odabrati Indiru, no ipak se odlučio za Dečaka koji se prvi okrenuo. "Stvarno žalim, neću ti ovo nikad oprostiti", kazao je ljubomorno Jacques Dečaku.

Zdravka Damjanović studentica je dizajna u novim medijima te dolazi iz Supetra. Zdravka je doslovce razvalila hit Janis Joplin "Piece of My Heart". Indira se prva okrenula, a za njom i Dečak.

"Da se sad vozim u autu i slušam tebe na radiju, pojačala bih ga do daske", kazala je Indira.

Cetinski se odmah opravdao, kazavši da ju je prepustio Indiri i Dečaku za koje misli da su odlični mentori za nju. Zdravka je pokupila komplimente i na račun svog izgleda, a za kraj je kazala: "Mislim da ću odabrati svoju sestru blizanku, Indiru".

Senad Beganović otpjevao je pjesmu "Volare" Domenica Modugna, no nitko se od žirija nije okrenuo.

52-godišnjak je bio vidno razočaran, a Indira ga je odmah pokušala oraspoložiti. "Vidim da ste dobar zabavljač, digli ste publiku na noge, no ipak tražimo najljepši glas Hrvatske". Senad joj je "odgovorio" stihom pjesme "Unchained My Heart" kojim je još jednom dokazao svoj pjevački potencijal. Ispraćen je gromoglasnim pljeskom.

Martina Milošević odabrala je Rihannin hit "Stay". Dečak i Indira su se okrenuli u istom trenutku, a potom i Jacques. "Ovo je bilo divno, čak i par krivih tonova su bili prelijepi, želim ljude u svom timu koji nisu savršeni", kazao je Dečak. Indira je priznala da je dvojila, no da joj se svidjela njezina boja glasa. "Dobrodošla u tim Indira", našalila se.

Jacques je također bio pun riječi hvale za 27-godišnjakinju, kazavši da nije čuo njezine pogreške.
Cetinski se nije okrenuo, kazavši da ga je njezin glas zaintrigirao, no da je pogreška prevladala kod toga da se ne okrene. Martina je odabrala Jacquesa.

Sara Barbarić iz Omiša otpjevala je hit Ette James "Something's Got A Hold On Me".

Jacques se odmah okrenuo, a nedugo nakon njega i Cetinski praćen ostatkom žirija. Čim je 19-godišnjakinja završila s izvedbom, Jacques ju je uzeo za ruku i posjeo na svoju stolicu.

Mlada Omišanka oduševila je sve članove žirija. Jacques joj je kazao da neće pogriješiti ako odabere bilo kojeg člana žirija, no Cetinski ju je upozorio da razlike postoje te da odluči tko joj najbolje odgovora.

"Ja moram poslušati svoju sestru", kazala je Sara i odabrala Tonyja.

Skiper Ante Brzić otpjevao je pjesmu "Ain't No Sunshine". Dečak se jedini okrenuo ovom kandidatu. "Drago mi je se nitko nije okrenuo, ti imaš sve što tražim od kandidata", kazao je Dečak, no pohvalila ga je i Indira.

Maja Škiljević je zagrebačka Audrey Hepburn. Djevojka osebujnog stila je za svoj nastup odabrala Beyoncein hit "Listen".

Cetinski se okrenuo već kod prvog refrena, slavodobitno se smješkajući. Dečak se odmah počeo pravdati kako se nije smio okrenuti jer mu je to Tony "zabranio pogledom".

Dinko Kraljević otpjevao je pjesmu Opće Opasnosti "Pobjego sam". "Hvala ti na ovome", kazao je Jacques koji mu je pritom kazao da je previše zvučao kao Pero Galić te da mu nedostaje originalnosti.

Iako je prema mišljenju žirija razvalio pjesmu, nitko se od njih nije okrenuo.

Samanta Vrbljanac otpjevala je hit Whitney Huston "I Will Always Love You". Prvi se okrenuo Dečak, a poslije njega i Indira. Samanta je popularnu pjesmu otpjevala bez teškoće. "Sjajno si otpjevala, mene si oborila s nogu, nadam se da ćeš biti u mom timu", kazao je Dečak.

Nakon što je Indira krenula uvjeravati Samantu da bi trebala nju odabrati, 41-godišnjakinja je uzviknula: "Ja sam single".  "Ja i Indira smo dosta slične, a on je zgodan dečko", kazala je Samanta, no Jacques joj je odmah odbrusio: "Taj zgodan dečko ti doma ima suprugu i dijete". To je Samanti bilo dovoljno pa je odabraIa Indiru.

Dino Petrić iz Hvara odabrao je pjesmu Parnog Valjka "Jesen u meni", a Indira i Jacques su se okrenuli u istom trenutku. "Tako si me dirnuo u dušu. Tvoj glas je poput svile bio. Dođi u moj tim jer ja znam što ću napraviti s tim prekrasnim glasom", kazala je Indira, no njezino uvjeravanje nije urodilo plodom.

Dino je odabrao Jacquesa "kojega sluša od djetinjstva". Mladi Hvaranin već je nakon prvog nastupa prikupio hordu obožavatelja na Facebooku.

Bruna Levar iz Novog Vinodolskog otpjevala je pjesmu "Clown" od Emeli Sande, no nitko od članova žirija nije okrenuo svoj stolac.

"Dođi ti nama dogodine", kazao je Cetinski kratko.

Kristian Ordulj iz Srinjina pored Splita otpjevao je hit Johnnyja Casha "Ring of Fire" i pokazao da ima odličan glas za country pjesme.

Prva se okrenula Indira, a potom i Cetinski, no Ordulj, koji je pokazao odlične pjevačke sposobnosti, odabrao je Cetinskog.

Splićanka Ana Opačak otpjevala je pjesmu Lare Fabian "Je Suis Malade"

Indira se prva okrenula, a potom i Cetinski."Otpjevala si pjesmu s velikim samopouzdanjem, pogledajte, ja drhtim", kazala je Indira koju je njena izvedba duboko dirnula.

"Vrlo je riskantno bilo otpjevati šansonu", kazao je Cetinski, no Jacquesu je nedostajalo drame i osjećaja u njezinoj izvedbi. "Ti si rođena zvijezda", na kraju je nadodao.

Posljednja natjecateljica je naposljetku odabrala Indiru.

Pročitajte više