Grazia daruje ljubav

Foto: PR

JUČER, na dan zaljubljenih, 14.2.  akcijom "Grazia daruje ljubav" prikupljeno je 126 doza krvi. Zavod za transfuzijsku medicinu zadovoljan je odazivom i trenutno zadovoljavaju sve potrebe prema bolnicama koje opskrbljuju krvlju i krvnim pripravcima.

Akcijom "Grazia daruje ljubav" htjeli smo potaknuti građanstvo na veću inicijativu kada je dobrovoljno davanje krvi u pitanju. Svakog darivatelja krvi darivali smo sitnim poklonima naših partnera na ovom projektu. Partneri su bili: Avon, Loreal Adria, Oktal Pharma, Flormar i Menart.


"Ukazati našim čitateljima da provedu drugačije Valentinovo, te plemenitom gestom poklone ljubav na najljepši mogući način, darivanjem krvi i pomaganje drugome, to je bio naš cilj, u kojem smo i uspjeli!", izjavila je glavna urednica magazina Grazia, Selma Terlević.

Akciji su se pridružile i osobe iz javnog života; Nevena Rendeli, Marko Tolja, Mario Valentić, Aleksandra Dojčinović, Ogi Antunac, Aleksandar Žarevac, Max Hozić, Tatjana Jurić i mnogi drugi. Samu akciju došao je podržati i gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, koji je tom prilikom svim ženskim osobama koje su u tom trenutku boravile u Zavodu darovao ruže.

Pročitajte više