Halid Bešlić nakon četiri godine ponovno u Zagrebu

Foto: PR

HALID BEŠLIĆ konačno stiže u Zagreb i poziva sve svoje fanove da ponovo napune Arenu. Halid je jedan od rijetkih koji se mogu pohvaliti da im je to pošlo za rukom čak triput. S obzirom da njegova popularnost desetljećima ne jenjava, vrijeme je da to učini ponovno.

Zagrebački koncert koji će biti održan 21. ožujka ponudit će najbolje od njegove impresivne tridesetogodišnje karijere. Legendarne pjesme poput Prvi poljubac, "Tešanj", "Malo je malo dana", "Miljacka", obilježile su karijeru ovog velikog umjetnika jednako kao i nezaboravne tulume njegovih obožavatelja.

Valja podsjetiti i kako će Halid prije Arene nastupiti i u Čakovcu, 15. ožujka. 

Osim nezaobilaznih hitova posjetitelji zagrebačke Arene imat će priliku poslušati i pjesme s Halidovog posljednjeg album 'Romanija' izdanog prošle 2013. godine. Odmah po izlasku "Romanija" je nazvan albumom njegove karijere, a publika u zagrebačkoj dvorani imat će priliku uvjeriti se i zašto.

"Glazba nije samo profesija, glazba je nešto što se voli, i snagu crpim sa svih koncerata , novih pjesama i novih projekata. I tako to ide dan za danom, godina za godinom do penzije. U glazbi ostajem do kraja", rekao je Halid Bešlić.

Na koncertu za sve generacije Halida će pratiti i mnogobrojni gosti iznenađenja. Popis njihovih imena je šarolik i impresivan, a garantira večer za pamćenje. U svojim prethodnim nastupima Halid je naglašavao kako su njegovi koncerti toliko posječeni jer glazba koju izvodi, a ponajviše njegova prepoznatljiva interpretacija, uvijek iznova pronalaze put do iskrenih ljudi velikog srca. Onih koji u njegovim pjesmama prepoznaju vlastite emocije i iskustva, onih koji u njima pronalaze utjehu i na kraju krajeva onih koji znaju da je Halid 'majstor' za pravi bosanski dernek! A njih je mnogo i već dugo nisu imali priliku pjevati u glas s živućom legendom.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Clubu Roko i u sustavu Eventima. Ljubitelji odlične glazbe i istog takvog provoda slažu se u jednom, Halid u Areni se ne propušta.

Zato valja karte nabaviti na vrijeme. Koncert Halida Bešlića praznik je za sve nježne duše, idealan poklon voljenoj osobi i izlazak za koji nećete požaliti izdvojiti novac.

Pročitajte više