"Izgubio sam ruke i noge, ali bila je uz mene cijelo vrijeme": Nevjerojatna ljubavna priča američkog vojnika



SLUČAJ Taylora Morrisa, 23-godišnjeg stručnjaka za razminiranje iz SAD-a, pravi je dokaz da snaga volje i podrška obitelji te partnera može premostiti sve, pa i najveće zapreke. Naime, prije samo dvije godine, Taylor je nakon eksplozije u Afganistanu izgubio dijelove ruku i nogu koje su mu zatim amputirane. Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj hrabrosti i pravovremenoj intervenciji liječnika, Morris je postao peta osoba u toj bolnici koja je preživjela amputaciju četiri uda.

Njegova djevojka Danielle Kelly, u tim mu je trenucima bila najveća potpora. Ne samo da je cijelo vrijeme bila uz njega, nego je s njim odrađivala i vježbe za rehabilitaciju, ponekad ga noseći i na leđima kako bi mu pomogla da se istegne.

"Sad već imam snage sam skuhati neki obrok. Treba mi malo duže, ali na kraju uvijek napravim nešto jestivo", naglasio je Morris.



Par se nedavno i vjenčao, a cijelu ceremoniju pratio je njihov prijatelj, fotograf Tim Dodd, koji je fotografije para objavio na svom blogu. Tim je Taylora pratio i u drugim aktivnostima, primjerice, dok je primao medalju za hrabrost u Cedar Fallsu. Taylor se, tvrdi, ne osjeća poput hendikepirane osobe i smatra da je živ isključivo zahvaljujući vještim doktorima i Daniellinoj ljubavi, prenosi Daily Mail.

"Mislim da ona zaslužuje medalju za hrabrost, bila je uz mene cijelo vrijeme. Ne mogu vjerovati da je još tu. Samo zbog nje imam snage ustati svakog jutra i odraditi svoje vježbe, bez obzira koliko me boli", naglasio je Morris. Za pomoć u njegovoj rehabilitaciji otvorena je Facebook stranica, zahvaljujući kojoj je dosad prikupljeno oko 250 tisuća dolara.

Pročitajte više